Bordalselva kraftverk

Aktuelt om Bordalselva kraftverk


Ny kraftutbygging i Molde

Bordalselva kraftverk yter 7 GWh årlig når kraftverket står ferdig om et drøyt år. Til å hjelpe oss i dette prosjektet har vi lokale flinke entreprenører – Samuelsen Maskin og Grytnes Entreprenør. Vår dedikerte elmek-leverandør Spetals Verk stiller som vanlig opp med kvalitetsutstyr i kraftstasjonens hjerte og hjerne, mens Encono er tildelt leveransen av rør.

Vi gleder oss til å komme i gang med utbyggingen rett over sommeren!

Stor interesse for bygging av kraftverk

Samling ved inntaket

Mange firmaer stilte opp på bygg-og anleggsbefaring på Bordalselva den 10 april. – Vi håper befaringen, samt flott vær legger grunnlaget for mange gode tilbud sier prosjekteringsleder i NGK Utbygging, sier Endre Vik Arset.

Ny kontrakt – Bordalselva i Molde

Grunneierne på Bordalselva i Molde kommune har signert utbyggingsavtale med Norsk Grønnkraft. Prosjektet vil gi 6,7 GWh ny fornybar kraft når prosjektet er ferdigstilt. Vi ser fram til å komme i gang med prosjektet og takker grunneierne for tilliten!

Bordalselva kraftverk

Prosjektet ligger i Molde kommune, Møre- og Romsdal fylke. Prosjektet er utviklet av Statskog. Les mer på NVEs nettsider. 

NGK Utbygging AS skal bygge ut Bordalselva. Investeringsbeslutning ble tatt i juni 2019 og bygging startet i august 2019. 

 

Nøkkeldata

Status: Bygging
Fallhøyde: 296 m
Turbintype: Pelton
Effekt: 2,2 MW
(tilsvarer 2200 panelovner)
Årlig produksjon: 6,8 GWh
(tilsvarer 335 husstander)
Kontaktperson: Jon Olav Volden 

 

KONTAKT OSS

E-post: post@ngku.no

Telefon: 24 02 25 05

 

Besøksadresse: Sandakerveien 138, 0484 Oslo
Postadresse: Postboks 4270 Nydalen, 0401 Oslo