Ansatte / Kontakt

I Norsk Grønnkraft er vi en gjeng som synes det er gøy å bygge kraftverk, og vi bygger ca ett kraftverk per ansatt per år. Dette er mulig gjennom et kraftig fokus, mange års strømlinjeforming av prosesser og kompetanse, effektiv bruk av samarbeidspartnere og sterkt engasjerte medarbeidere. Vi har mange eksempler på at vi har realisert prosjekter som andre har gitt opp. Et av disse var Nyvikelva i Røyrvik kommune, noe som fikk NTE-sjefen til å komme med utsagnet til høyre under åpningen av kraftverket.

Noe du lurer på? – Ta direkte kontakt med riktig person under.

Å bygge småkraftverk – det kan NGK Utbygging!

Kenneth Brandsås

Adm.dir., NTE Energi

Rune Skjevdal

Rune Skjevdal

Daglig leder

Rune har bygget kraftverk siden 2006, da Elkem startet en fornybarsatsing. Gjennom selskapsendringer (fusjon og fisjon) er han nå i NGK Utbygging uten egentlig å ha skiftet jobb. Foruten å lede selskapet jobber Rune med kunder/nye prosjekter, myndighetskontakt, samt økonomiske og juridiske oppgaver.

Tidligere har Rune jobbet med forretningsutvikling i SINTEF og økonomi i Elkem.

Tlf. 970 22 014
E-post: rs@ngku.no

Sitan Løbø Aaker

Sitan Løbø Aaker

Prosjektmedarbeider

Stian har nylig startet å bygge kraftverk, da han sommeren 2017 kom fra skolebenken og ble kollega med Jon Olav, Endre, Svein og Rune. Stian vil være involvert som prosjektmedarbeider i flere prosjekter og med spesielt fokus på bygg og vassdragsteknikk.

Før han ble med i NGK Utbygging tok Stian en bachelor som byggingeniør på Høyskolen i Sør-Trøndelag og master i vassdragsteknikk på NTNU Gløshaugen.

Tlf. 976 63 870
E-post: sla@ngku.no

Svein Halveg

Svein Halveg

Utbyggingsleder

Svein har bygget kraftverk siden 2004 i Luster Energiverk og ble kollega med Rune i 2007. Han har bred og allsidig erfaring fra utbygging av kraftverk. I tillegg til å ha et overordnet ansvar for alle utbyggingsprosjektene er han særlig aktiv i prosjekterings- og kontraheringsfasen, samt idriftsettelsesfasen på alle kraftverk.

Tidligere har Svein jobbet 20 år i Luster Energiverk, herav 10 som daglig leder.

Tlf. 957 79 301
E-post: sh@ngku.no

Øystein Rafoss

Øystein Rafoss

Prosjektleder

Øystein har bygget kraftverk hele livet og er ansatt hos E-CO, en av våre eiere. Siden 2004 har han bygget kraftverk for Norsk Grønnkraft / NGK Utbygging og det er vel knapt en problemstilling han ikke har vært borti. Til daglig leder han Solbergfoss kraftverk i Askim, men leies altså inn av NGK Utbygging som prosjektleder og vassdragsteknisk ansvarlig der det er nødvendig.

Endre Vik Arset

Endre Vik Arset

Prosjekteringsleder

Endre har bygget kraftverk siden 2010, først på hjemgården på Sunnmøre og fra 2011 sammen med Svein og Rune. Endre prosjekterer kostnadseffektive, brukervennlige, sikre og flotte kraftstasjoner og dammer. I tillegg til å ha hovedansvar for prosjektering, følger han opp byggentreprenørene slik at ingen detaljer blir misforstått.

Tidligere har Endre jobbet som jordbrukssjef, som fylkesagronom og med prosjektering/prosjektledelse i AS Landbruksbygg.

Tlf. 418 45 939
E-post: ea@ngku.no

Jon Olav Volden

Jon Olav Volden

Prosjektleder

Jon Olav har bygget kraftverk siden 2013, da han rett fra skolebenken ble kollega med Endre, Svein og Rune. I tillegg til å være prosjektleder for flere anlegg, har han ansvar for oppfølgingen av konsesjonssøknadene som ligger til behandling hos NVE. Han er også droneansvarlig, samt aktiv i utarbeidelse av detaljplaner til NVE.

Før han ble med i NGK Utbygging tok Jon Olav et masterstudium på Ås og i Montana.

Tlf. 971 61 427
E-post: jov@ngku.no

Har du fallrettigheter eller allerede fått konsesjon? Ta kontakt i dag!

9 + 4 =

KONTAKT OSS

E-post: post@ngku.no

Telefon: 24 02 25 05

 

Besøksadresse: Sandakerveien 138, 0484 Oslo
Postadresse: Postboks 4270 Nydalen, 0401 Oslo